Oferta Auchan Titan, Craiova, Constanta, Timisoara sau Brasov 

auchanReducerile cele mai importante din sunt acum disponibile in magazine si in pliantul online.
Companie franceza din domeniul retailului, Auchan se infiintaza in 1960 cand se si deschide primul magazin de catre Gerard Mulliez. Succesul afacerii duce la extinderea activitatii in Franta si apoi la nivel international, pietele din Spania si Italia fiind primele din afara Frantei in care se deschid filiale ale grupului.
Auchan Romania se infiinteaza in anul 2005 iar un an mai tarziu se deschide si primul magazin Auchan Titan, in cartierul bucurestean cu acelasi nume.
Magazinul din Titan este cel mai mare din Romania, cu o suprafata de vanzare de peste 16.000 metri patrati.

Catalog online Auchan  oferte produse

Strategia francezilor este un pic diferita fata cea a celorlalti concurenti in domeniul hypermarketurilor si supermarketurilor, ei neadoptand varianta prezentarii produselor sale intr-un catalog online Auchan. Ceilalti competitori insista pe mediul online si isi prezinta oferta curenta  de produse in catalogul publicat saptamanal. Conducerea prefera sa atraga clientii direct in magazin cu oferte Auchan la produse variate, preturile fiind punctul forte al acestora.


Magazine si program Auchan Romania

Din anul 2013 reteaua deja existenta de magazine Auchan s-a marit considerabil prin cumpararea si reamenajarea hipermarketurilor Real, 20 la numar.
In 2015 numarul de locatii in care Auchan isi prezinta oferta era de 33 de magazine in cele mai importante orase: Bucuresti, cu un numar de 8 magazine (Auchan Titan, Militari, Pallady, Cotroceni, Drumul Taberei, Vitan, Auchan Berceni si Crangasi), Auchan Timisoara, Brasov, Cluj sau Pitesti.
Programul Auchan este de obicei de la ora 8 la 22:00 dar sunt si magazine care au deschis mai mult timp, de exemplu cel din Cotroceni care este deschis pana la ora 1:00.

Competitori pentru Auchan


Retailul este o zona foarte disputata, marile concerne internationale fiind angrenate in ocuparea a cat mai multor orase din Romania.
Pe langa Auchan mai gasim firme ca Lidl, Kaufland, Cora, Carrefour sau Billa.
Extinderea la cat mai multe magazine asigura un numar sporit de clienti, marile centre comerciale fiind principala tinta a tuturor hipermarketurilor.

auchan
Anul infiintarii
1960
Fondator
Gerard Mulliez
Tara
Franta
Activitate
Retail alimente si non alimente
Pagini web