Oferte Kaufland revista online  

kauflandVedeti cele mai noi promotii disponibile in magazinele din Romania in si in pliantul online.
Ca si alte companii din domeniul retailului, Kaufland ia fiinta in secolul trecut, in anii '30 cand Josef Schwarz intra in actionariatul companiei care primeste astfel numele de Lidl & Schwarz KG. Compania devine un engross ce vindea produse alimentare.
Primul magazin cu numele Kaufland se deschide in Germania in anul 1984, succesul afacerii facand ca numarul hypermarketurilor sa creasca de la an la an.
Extinderea internationala se face in 1998 cu magazinul Kafland din Cehia. Ulterior si in alte tari apar hypermarketuri printre care si Romania.
Primul magazin Kaufland din Romania se deschide in 2005 in Bucuresti, urmand la putin timp altele in Oradea, Bacau, Braila, Roman, Tg. Mures sau Cluj.

Catalog online Kaufland cu oferte si reduceri

Revista Kaufland este modul in care se prezinta oferta curenta de produse a grupului german si poate fi gasita la intrarea fiecarui magazin sau poate fi accesata direct de acasa, online pe internet. Catalogul Kaufland cu produse este cel mai facil mod de a vedea noile oferte si promotii cu reduceri de pret ce pot fi gasite in hipermarket.
Articolele prezentate in noul catalog sunt atent selectionate din gama larga de produse de calitate ce pot fi cumparate din magazinele din Bucuresti, Oradea, Brasov sau alt oras din Romania.


Magazine in Bucuresti, Oradea sau Bacau, program Kaufland Romania

Inca din 2005 cand s-a deschis primul magazin in Bucuresti, Kaufland a avut un program accesibil pentru majoritatea clientilor sai, orarul de functionare fiind in general de la ora 7:30 dimineata pana la ora 22:00 seara, de luni pana sambata. Duminica, magazinele au urmatorul orar: 8:00 - 20:00, un program destul de lung, de 12 ore.
Kaufland Bucuresti, Oradea sau Galati sunt doar cateva magazine unde clientii pot beneficia de oferte avantajoase si promotii variate la o multime de produse.
Programul orar este un alt avantaj pe care il au clientii hipermarketurilor din Romania.

Competitori pentru Kaufland


Cu toate ca sunt deschise foarte multe magazine Kaufland in Romania, lupta pentru clienti este destul de apriga, competitorii fiind pe masura.
Magazine precum Carrefour, Auchan, Lidl sau Cora sunt rivalii germanilor in orase precum Bucuresti, Iasi, Oradea sau Bacau.
Promotiile si preturile mici fac de multe ori diferenta intre ofertele diferitelor magazine, de aceea in catalogul si in revista Kaufland sunt prezentate cele mai bune promotii la articole diverse.

kaufland
Anul infiintarii
1930
Fondator
Josef Schwarz
Tara
Germania
Activitate
Retail alimente si non alimente
Pagini web