Oferta DM articole de infrumusetare

dmPromotiile actuale sunt disponibile in magazinele din toata tara.
DM Drogherie Markt este un lant de magazine german ce comercializeaza produse pentru ingrijire, infrumusetare, articole pentru nou nascuti si alimente sanatoase.
Primul magazin se deschide in Germania in 1973, tara ca detine si cel mai mare numar de unitati, urmand ca in scurt timp sa se extinda la nivel international prin deschiderea de noi locatii in Austria, Ungaria, Cehia sau Slovacia. Printre tarile in care functioneaza magazine DM se afla si Romania care detine peste 74 astfel de locatii in cele mai importante orase: DM Bucuresti, DM Cluj, DM Timisoara, DM Brasov.

Catalog oferta DM Drogherie Markt

Articolele din magazine se pot vedea si in catalogul online DM, produsele fiind grupate pe categorii.
In categoria frumusete gasim produse de cosmetica naturala, produse pentru fata, piele si par sau igiena orala.
In categoria Bio si sanatate gasim alimente speciale (produse fara gluten, lactoza sau alimente pentru diabetici).
In catalogul DM Baby gasim produse pentru nou-nascuti si copii mici. Marci precum Babylove sau SauBar pot fi cumparate din magazinele DM Romania.


Magazine si program Drogherie DM Romania

Din anul 2007 se gasesc magazine DM si in Romania, prima locatie fiind deschisa in noiembrie la Timisoara, urmand imediat si altele in Bucuresti.
Succesul acestui tip de comert de unde se pot cumpara produse naturale de ingrijire si alimente sanatoare nu a intarziat sa apara, rezultatul fiind deschiderea altor unitati in toata tara.
Astfel apar magazine DM in Brasov, Cluj Napoca, Oradea, Targu Mures, Drogherie Markt ajungand la peste 74 de locatii in Romania.
In general programul magazinelor DM este de dimineata de la 8 pana seara la 20:00, in unele cazuri pana la ora 22:00.

Competitori pentru DM Romania


Piata produselor de infrumusetare si ingrijire personala este aglomerata, competitori ca Avon, Oriflame, Flormar, Vichy, Loreal, Melkior sau Yves Rocher tintind la randul lor pozitii fruntase in preferintele clientilor.
Avon si Oriflame se bazeaza pe distributia produselor cosmetice prin colaboratori, neavand multe magazine, in schimb francezii de la Yves Rocher ocupa spatii in cele mai mari mall-uri si centre comerciale din Romania.

dm
Anul infiintarii
1973
Fondator
Gotz Werner
Tara
Germania
Activitate
Retail cosmetice, ingrijire, copii
Pagini web