Metro Romania - Oferta completa

metroReducerile din sunt acum din ce in ce mai atractive, pliantul online fiind evident in acest lucru.
In domeniul comertului in sistem cash and carry Metro se situeaza pe prima pozitie in Romania, fiind in concurenta directa cu alt retailer important, grupul Selgros. Compania se adreseaza in principal firmelor si celor din industria HoReCa, acestia fiind cei mai mari clienti.
Oferta Metro cuprinde produse alimentare cat si non-food, sistemul de vanzare facand foarte avantajoasa aprovizionarea firmelor din magazinele Metro din Romania.
Printre cele mai vizitate se numara Metro Bucuresti (Berceni, Baneasa, Militari, Pallady, Voluntari), Metro Brasov, Cluj, Timisoara sau Iasi

Catalog online cu ofertele curente din magazine

Catalogul Metro cu produsele disponibile in magazinele din Romania este principala sursa de inspiratie pentru cumparaturile ce urmeaza a fi facute. In oferta se gasesc articole pentru toate necesitatile.
Pentru micile firme si magazinele care revand marfa oferta cuprinde produse de baza, carne, cereale, ulei de floarea soarelui si ulei de masline, mezeluri, bauturi racoritoare, bere, apa plata si minerala, peste proaspat si alimente congelate.
Pentru restaurante oferta Metro include o gama larga de alimente proaspete, mobilier si vesela pentru sala, echipamente si ustensile pentru bucatarie, uniforme si articole vestimentare precum si o gama diversificata de produse pentru curatenie.


Magazinele Metro din Romania

Cele 31 de magazine Metro (inclusiv Punct - o locatie cu suprafata de vanzare ceva mai mica, destinata in principal clientilor revanzatori) sunt distribuite in toata Romania, de la Bucuresti la Suceava si de la Timisoara la Constanta.
Cele mai importante orase au cel putin un magazin Metro (sibiu, Galati, Craiova, Ploiesti, Oradea).
Timisoara, Constanta si Brasovul au cate doua magazine in timp ce Bucurestiul detine cinci magazine Metro (Baneasa, Berceni, Militari, Pallady si Voluntari).

Competitori pentru Metro


In retailul romanesc isi disputa suprematia doua concernuri mari: Metro si Selgros.
Selgros se mentine destul de aproape de rivalul sau, clientii fiind atrasi in magazinele sale cu diverse oferte si promotii competitive.

metro
Anul infiintarii
1964
Fondator
Otto Beisheim
Tara
Germania
Activitate
Retail, comert engross
Pagini web