Oferte cu produse de bricolaj si materiale de constructii

brico depotPliantul cu promotii este acum disponibil online si in magazinele din tara.
Brico Depot este un lant de magazine DIY (Do It Yourself - bricolaj si amenajari) infiintat in Franta in 1993 bazat pe conceptul american al magazinelor Home Depot. Evolutia acestui concept a fost constanta si prolifica, ajungand la peste 1000 de locatii pe doua continente: Europa si Asia.
Cele mai multe magazine de bricolaj ale grupului preluat de catre Kingfisher se gasesc in Franta, Spania, Romania.
In Romania, Brico Depot are deschise peste 14 locatii. Magazinele din Bucuresti (Brico Depot Pantelimon, Orhideea, Militari), Brico Depot Pitesti, Ploiesti sau Brico Depot Braila isi aspteapta clientii cu oferte la produse de bricolaj, materiale de constructii, accesorii si scule pentru renovarea casei. 

Catalog Brico Depot

Oferta pusa la dispozitie de magazinele Brico Depot contine o gama larga de produse, de la materiale de constructii pana la articole fine de design, toate stranse intr-o singura locatie. Catalogul online este un mijloc foarte eficient de a studia oferta Brico Pantelimon sau al altui magazin din cele peste 14 din Romania.
In catalog pot fi vazute promotii la gresie, faianta, parchet laminat, cabine de dus, polistiren, BCA, oferte la mobila si decoratiuni, echipamente electrice, hidrofoare sau articole de iluminat.

Magazinele si programul Brico Depot in Romania

Incepand din 2013 fostele magazine Bricostore au fost rebranduite si reamenajate in conceptul actual. Astfel, magazinul Brico Depot Pantelimon sau cel din Pitesti s-au transformat in ceea ce astazi este un adevarat univers DIY. Oferta de materiale si produse de bricolaj este impresionanta, pe langa varietatea de articole fiind importanta si cantitatea disponibila. De la Brico Depot Orhideea dar si de la celelalte magazine se poate cumpara in cantitati industriale.
Avantajul clientilor este dublu: arivajul are preturi mici iar programul de functionare a magazinelor este de dimineata de la ora 7 pana la ora 21 seara.

Competitori pentru Brico Depot


Zona magazinelor de bricolaj din Romania este destul de aglomerata, pe langa grupul patronat de Kingfisher activand si germanii de la Hornbach, francezii de la Leroy Merlin sau romanii de la Dedeman.
Obi, Bricostore si Baumax, alti jucatori pe piata de DIY nu au rezistat in Romania si si-au inchis portile sau au vandut concurentilor.
brico depot
Anul infiintarii
1993
Fondator
Castorama Dubius Investments
Tara
Franta
Activitate
Bricolaj, DIY
Pagini web