Haine Takko Fashion ro

takko fashionCele mai noi colectii din sunt acum disponibile in magazine si in oferta online.
Industria modei este un sector in care foarte multi proucatori si comercianti isi disputa locul in preferintele clientilor.
Printre cei mai de succes se numara si Takko Fashion, companie de renume in domeniul modei.
Firma si-a inceput activitatea in 1982 in Germania sub numele de Modea, redenumindu-se in anii '90 in actuala Takko Fashion Market GmbH.
Bazat in special pe comercializarea de produse value, succesul companiei i-a permis sa se extinda si in alte tari, in anul 2015 fiind deschise peste 1900 de magazine de haine Takko in 19 tari din Europa.

Catalog online Takko Romania - Oferte si promotii

Oricat de calitative si frumoase ar fi hainele Takko Fashion, fara o publicitate adecvata nu se pot realiza suficiente vanzari in magazinele companiei.
Aici intervine promovarea eficienta care include tiparirea de pliante si cataloage pe suport de hartie, afisarea de bannere stradale, reclame la radio si spoturi TV in care sunt prezentate cele mai noi colectii de haine ce pot fi cumparate din locatiile proprii.
Catalogul online Takko Romania este poate cel mai eficient mijloc de a oferi publicului posibilitatea de a vedea noile articole vestimentare disponibile in fiecare magazin.


Magazine de haine Takko

Primul magazin s-a deschis in Telgte, Germania si de atunci firma este intr-o continua expansiune.
In prezent sunt deschise peste 1900 de magazine de haine Takko in 19 tari printre care si Romania.
In tara, sunt deschise locatii in Bucuresti, Arad, Timisoara, Brasov, Iasi sau Sibiu, fiecare din aceste orase avand deschise cel putin cate un magazin de imbracaminte Takko, primul fiind deschis in 2007 in Arad.
Marfa disponibila este de calitate, avantajul major fiind dat de preturile mai mici decat ale celorlalti comercianti: C&A, Zara, Massimo Dutti, H&M.
Colectiile vestimentare disponibile in catalogul online dar si in magazinele aflate in marile centre comerciale contin atat imbracaminte importata din tari cu renume in producerea de textile dar si haine create de designeri proprii, trendul actual si liniile moderne nelipsind din oferta Takko Fashion Romania.

Competitori pentru Takko


Industria fashion este un domeniu aglomerat si multi doresc sa aiba succes aici dar drumul nu este deloc usor.
Giganti precum Inditex cu diviziile sale Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka sau Stradivarius nu sunt usor de trecut cu vederea, fiecare dintre brandurile sale fiind bine definite si avand publicul sau tinta bine stabilit.
Daca Bershka si Zara sunt axate pe oferirea de haine pentru tineret, Massimo Dutti se dedica unui grup de clienti mai sobri, hainele elegante si intr-un stil mai clasic facandu-l un brand renumit.
Takko Fashion Romania se bazeaza insa pe un alt stil si are un alt concept.
Hainele sunt in mare masura dedicate femeilor, pretul mai mic fiind un avantaj in atragerea acestora in magazinele sale.

Marci de imbracaminte in oferta din magazine


Imbracaminte pentru femei: - rochii si sacouri, fuste si bluze pentru femei
Imbracaminte pentru barbati: - jachete si geci pentru barbati, camasi si pulovere, pantaloni si blugi barbatesti
Imbracaminte pentru copii: - pulovere si cardigane pentru fetite, jachete si camasi pentru baieti, bluze cu maneca lunga si jachete tricotate pentru nou-nascuti.


takko fashion
Anul infiintarii
1982
Fondator
Hettlage Group
Tara
Germania
Activitate
Industria textila si imbracaminte
Pagini web