Haine CA online, catalog si oferta

caPromotiile actuale sunt disponibile in shop online dar si in magazinele fizice din Romania.
Poate una dintre cele mai vechi firme din domeniul confectiilor, C&A continua si azi o afacere de succes in domeniul fashion si al accesoriilor pentru haine.
C and A isi are originea in Olanda secolului 17, conceptul actual al afacerii luand fiinta in secolul 19 cand fratii Clemens si August isi incearca norocul cu o firma de tesaturi din in si bumbac in orasul Sneek, in anul 1841. Inca de atunci au urmat un stil diferit de bussiness, incercand sa obtina vanzari mai mari dar cu un profit mai mic.
Hainele C&A isi fac astfel aparitia pe piata, primul magazin C and A fiind deschis in 1860. Dupa succesul cu imbracamintea ieftina dar de calitate pe care l-a avut in Olanda urmeaza o extindere la nivel international, magazine C&A fiind deschise in Germania incepand cu 1911.

Catalog haine C and A - Oferte si promotii

Fiind una dintre cele mai mari companii din domeniul vestimentatiei, firma olandeza a fost intotdeauna in pas cu ultimele tendinte in materie de moda dar a si stiut sa-si promoveze hainele foarte bine. Publicitatea la radio si televiziune a fost urmata de deschiderea primului site web la sfarsitul anilor '90 in care promotiile au fost mult mai usor de adus la cunostinta clientilor.
Acum noile haine C&A puteau fi vazute direct de acasa, catalogul online C and A permitand vizualizarea foarte usoara a noilor oferte de imbracaminte ce putea fi apoi cumparata din magazine.
Catalogul din devine cel mai accesibil mijloc de informare iar ulterior se transforma intr-un shop online C&A, foarte accesat de catre clientii firmei.


Magazine de haine C & A Romania

Din anul 1911 de cand s-a deschis primul magazin de haine din afara Olandei, compania a dus o politica de expansiune continua, numarul tarilor in care se deschid noi locatii crescand constant.
In anul 2009 se infiinteaza C&A Romania, primul magazin de haine fiind deschis in Bucuresti.
Locatiile unde pot fi cumparate articolele vestimentare sunt un spatiu bine gandit astfel incat cumparaturile sa se transforme intr-o experienta placuta si relaxanta, oferta de imbracaminte fiind foarte variata.
Magazinele C&A din Romania sunt deschise in Bucuresti, Cluj , Timisoara sau Constanta.

Competitori pentru C and A


In domeniul fashion lupta pentru suprematie este acerba, competitorii fiind giganti in industrie.
Printre cei mai importanti ii amintim pe cei de la Inditex cu firmele Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius sau Pull and Bear.
Pe langa acestia mai sunt si alti jucatori importanti cum ar fi H&M, Mango, Kenvelo sau Tommy Hilfiger.

Marci de imbracaminte in oferta din magazine


Canda: - haine pentru femei si barbati, atat elegante cat si casual
Yessica: - imbracaminte chic pentru femei
Angelo Litrico: - haine de la C&A pentru barbati (costume, camasi, sacouri)
Westbury: - imbracaminte clasica, eleganta pentru barbati, tinute pentru ocazii speciale
Clockhouse: - imbracaminte moderna, eleganta pentru tineret
Rodeo: - haine sport pentru barbati si femei

ca
Anul infiintarii
1841
Fondator
Clemens si August Brenninkmeijer
Tara
Olanda
Activitate
Industria imbracamintei
Pagini web