Pantofi Benvenuti online, sandale, cizme si genti 

benvenutiOferta din aceasta luna, , prezinta cele mai indragite colectii disponibile in shop online sau in magazinele fizice din tara.
Firma de incaltaminte Benvenuti Romania se infiinteaza in anul 2004 iar primul magazin de pantofi si marochinarie se deschide in acelasi an la Timisoara.
Evolutia ascendenta se traduce prin cresterea numarului de magazine in care se vand pantofi, ghete, cizme, sandale dar si obiecte de marochinarie cum sunt genti, posete, accesorii din piele.
In prezent sunt peste 44 de magazine de pantofi Benvenuti in orasele importante din Romania: Bucuresti, Cluj, Oradea, Arad sau Bacau.
Majoritatea articolelor de incaltaminte Benvenuti disponibile in magazine provine de la prestigiosi producatori italieni, maiestria si detaliul fin al pantofilor realizati de acestia fiind binecunoscuta.

Catalog Benvenuti online incaltaminte

Prezentarea produselor sale (pantofi, ghete, sandale, botine, genti, posete) este la inaltime, aceasta facandu-se in magazine spatioase, elegante si bine organizate. Standardele de calitate ale pantofilor si marochinariei ce pot fi cumparate din locatiile din Bucuresti, Pitesti, magazinele Benvenuti din Oradea, Cluj sau Constanta sunt la inaltime, designul si calitatea materialelor folosite la confectionarea cizmelor si gentilor din piele fiind superioara.
Oferta este prezenta in magazine.


Magazine de incaltaminte din Romania

Inca de la deschiderea primului magazin de pantofi din piele Benvenuti si produse de marochinarie ce a avut loc in 2004 la Timisoara, compania a avut un ritm constant de crestere, numarul locatiilor in care se pot cumpara articole de calitate crescand in acelas tempo, numarul lor trecand de 44.
Magazine de pantofi pot fi gasite in Bucuresti la marile mall-uri (Afi Cotroceni, Baneasa Shopping City, Sun Plaza, Mega Mall sau Orhideea) dar si in tara la centrul comercial Lotus Oradea, la Mall Craiova, Mall Timisoara, sau Iulius Mall Cluj Napoca.

Competitori pentru Benvenuti


Mall-urile din Romania sunt locurile unde sunt deschise magazine ale celor mai importanti distribuitori si producatori de incaltaminte.
Pe langa Benvenuti se gasesc cei de Humanic, CCC, Leonardo, Batta, fiecare avand acelasi scop: atragerea a cat mai multi clienti in magazinele proprii.
Incaltamintea este un produs care trebuie actualizat in permanenta, de aceea marii producatori investesc sume considerabile in design si cercetare pentru a aduce mereu noi colectii de pantofi, cizme, sandale dar si articole de marochinarie in pas cu ultimele tendinte in moda.

Marci disponibile in magazinele de pantofi


Benvenuti: - pantofi de dama, pantofi pentru barbati, cizme din piele, saboti si balerini
Bradley: - pantofi decupati pentru femei, sandale, stiletto
Enzo Bertini: - pantofi de piele pentru dame, incaltaminte de lux, mocasini pentru barbati
Solo Dona: - incaltaminte pentru femei
Theseus: - pantofi din piele pentru barbati, mocasini, 

benvenuti
Anul infiintarii
2004
Fondator
Dan Pavel
Tara
Romania
Activitate
Incaltaminte si marochinarie
Pagini web